Roposo Live Online Shopping icon

Roposo Live Online Shopping Verified icon

9.39.2 for Android
4.3 | 100,000,000+ Pemasangan | Ulasan

Roposo

Penerangan tentang Roposo Live Online Shopping

Roposo adalah video langsung India & amp; aplikasi membeli -belah. Cari dan beli trend terkini hidup dari selebriti dan pengaruh kegemaran anda. Muat turun roposo dan kedai secara langsung sekarang.
Masa depan hiburan adalah hidup, Androposois menciptanya. Roposois exclusivelivevideo & amp; ShoppingAppThat menyatukan penyokong yang berpengaruh, pengguna yang ghairah, dan pembeli yang gemar melalui pengalaman aliran langsung yang mendalam. Ia adalah kedai sehenti untuk penonton yang ingin menemui dan menonton kandungan trend, berinteraksi secara langsung dengan mereka yang mereka suka muzik, tarian, komedi, genre fesyen dan kedai trend terkini dalam talian dari Influencers & amp; Selebriti semasa aliran langsung.
Apa yang ada di roposo untuk pengguna?
Live Shopping- Lihat, seperti itu, mahu, memilikinya! Itu ' s betapa mudahnya untuk membeli -belah di Roposo. Roposo adalah aplikasi membeli -belah aliran langsung yang membantu anda mencari dan memiliki trend terkini dari selebriti kegemaran anda & amp; pengaruh. Pilih dari pelbagai jenama eksklusif dan koleksi fesyen, letakkan pesanan anda dengan mudah, dan hantar ke depan pintu anda.
Selebriti hidup - menonton aliran langsung dari celebs atas. Bintang Bollywood kegemaran anda kini berada di Roposo! Nikmati kandungan eksklusif, berinteraksi dengan mereka hidup & amp; banyak lagi.
LiveEntertainment - Mengalami genre hiburan baru dengan kuasa hidup. Nikmati pertunjukan langsung, konsert, pelancaran eksklusif, komedi berdiri, dan banyak lagi.
Perkongsian langsung - Kongsi aliran langsung celeb kegemaran anda di WhatsApp, Facebook & amp; Platform media sosial yang lain dan dapatkan rakan dan keluarga anda untuk membeli-belah
Interaksi langsung- berinteraksi dengan anda, bertanya soalan secara langsung, hadiah mereka pelekat, bergerak ke papan pendahulu, dapatkan diiktiraf sebagai peminat utama mereka, dan sertai mereka hampir -lemenis.
Live Comedy - Watch Stand -Up Comedy tanpa membeli tiket. Nikmati pertunjukan komedi secara langsung dari pengaruh teratas.
Live Dance - Persembahan tarian paling baik dinikmati secara langsung. Nikmati pertunjukan tarian dari pengaruh kegemaran anda dalam talian.
Live Music- Nikmati Jugalbandi, Rap-Wars, Konsert oleh Tempatan Penyanyi Teratas India > Kedai POP- Cari kedai-kedai pop eksklusif yang disediakan oleh anda yang anda dapat, cari dengan mereka, temui mereka, dan beli mereka secara dalam talian.
Video pendek - Temui koleksi video pendek yang menakjubkan di seluruh muzik, tarian, fesyen, hiasan rumah dan segala yang akan berlaku pada sosial
Nikmati genre yang paling menarik secara langsung - kecantikan, lipsync, tarian , Muzik, glamor, fesyen, lucu, nyanyian, teknologi, jenaka, pranks, trik, cabaran, memasak, komedi, Bollywood.
Apa yang boleh anda belanja di Roposo?
Pakaian - pakaian lelaki, wanita, dan anak -anak. Etnik pakaian, pakaian tradisional, sareeshopping dalam talian, kurta dan selendang untuk semua majlis. Jaket Pereka Kedai, Tops, Baju, T-Shirt, Pakaian dari Jenama Teratas
Kasut- Beli kasut sukan, jurulatih, kasut, sandal, kasut dan lebih banyak harga tawaran yang hebat cincin ke anting -anting.
Cosmetics- Shoptop Rated Products Makeup- Lipsticks, Mascaras, Eyeliners, Kajals, Pelembap, Blushes dan lain lebih.
Perfume: Exquisiteperfumesfor lelaki dan wanita dari jenama teratas
Grooming lelaki: krim bercukur, perapi janggut, kit dandanan untuk lelaki.
Elektronik: Temui lampu bergaya, lampu, mentol, pengecas USB, dan peranti pintar lain
Perks membeli -belah dalam talian dengan kami?
Dapatkan produk yang dipercayai dan berkualiti pada tawaran hebat & amp; Tawaran
penghantaran percuma & amp; Tunai pada Penghantaran Tersedia
Pulangan Percuma dan Bayaran Balik Segera, Tidak ada pertanyaan yang diminta
mengesan, menukar dan mengembalikan pesanan anda dengan mudah
pilihan pembayaran mudah seperti UPI, kad kredit, kad debit, perbankan bersih, telefon bimbit, paytm dll.
Muat turun Roposo dan nikmati era hiburan dan membeli -belah secara langsung sekarang!

Maklumat

 • Kategori:
  Sosial
 • Versi Semasa:
  9.39.2
 • Dikemas kini:
  2023-01-18
 • Saiz:
  117.3MB
 • Memerlukan Android:
  Android 5.1 or later
 • Pembangun:
  Roposo
 • ID:
  com.roposo.android
 • Available on:
 • Roposo Live Online Shopping
  Roposo Live Online Shopping 9.37.0
  122.2MB
  2022-11-24
  APK
  Picture
 • Roposo Live Online Shopping
  Roposo Live Online Shopping 9.36.0
  122.2MB
  2022-11-10
  APK
  Picture
 • Roposo Live Online Shopping
  Roposo Live Online Shopping 9.34.0
  121.9MB
  2022-11-04
  APK
  Picture
Ulasan
 • avatar
  Hhf
  2022-02-12 04:34
 • avatar
  Neha
  2021-08-01 08:53
 • avatar
  terbaik
  2021-07-11 09:52
 • avatar
  Nikhil Nikhil
  2020-08-15 01:16
 • avatar
  all super
  2019-08-18 12:56
 • avatar
  Adhahaifa Aku nak buat hal lah yg ada
  2019-03-24 02:14