Fish of Fortune™ icon

Fish of Fortune™

1.76.00 for Android
4.0 | 100,000+ Installaties

Whalo

⚠️ You need 9Apps App to install .XAPK File. How to install XAPK?

Beschrijving van Fish of Fortune™

Begin aan een nieuw avontuur en draai het wiel van fortuin om munten te krijgen en magische zeedieren te ontgrendelen.Win beloningen, vang vissen, inval, buit en val je vrienden aan terwijl je verschillende delen van het eiland herstelt en opnieuw inricht.Geniet van dit arcade -avonturenspel met de visser en zijn bemanning
Wil je multiplayer -games met vrienden online spelen?!In Fish of Fortune kun je alleen spelen of communiceren met andere spelers!Kom nu je droomeiland bouwen!Ga aan de slag en draai het wiel!
Fish of Fortune is niet je gemiddelde online visspel.Geniet van dit spannende eilandavonturenspel met vismechanica, waar je kunt plunderen, plunderen, munten verzamelen en het wiel kunnen draaien!
draai om je buit te verdienen!
draai het wielOm op je fortuin te vallen, of het nu gaat om aanvalstijd, buit, schilden of invallen.Win je buit door op munten te landen, zodat je geweldige eilanden door het spel kunt bouwen en in niveaus kunt gaan.Win Shields om je eiland te bewaken van andere spelers die je proberen aan te vallen.Word de Fortune King met het sterkste eiland en de meest buit!
Verdien gratis munten!
Verzamel munten wanneer u het wiel draait en gebruikt ze om verschillende eilanden te bouwen en te decoreren en te decoreren en te decoreren en te decorerengebieden van het universum.Lui voelen?Gebruik de autospin -modus om zoveel mogelijk munten te verzamelen!Aanvallen en razen vrienden om hun munten te stelen!te!Wanneer je het wiel draait, kun je tientallen kaarten verzamelen en upgraden met de Fish of Fortune -personages: steel vissen, schiet aanvalskrab, energietedel, gouden walvis en nog veel meer!
Laat de Raid -spellen latenBegin!
Het wiel draaien is niet de enige manier om gratis munten te winnen!Aanvallen, invallen en stelen van je vrienden!Je kunt schatten en munten plunderen op het eiland van iemand anders!Word de kampioen van dit opwindende multiplayer -avonturenspel!
Speel met vrienden!
Afgezien van het hebben van de visser en de pinguïns bij je, kun je munten winnen door het wiel te draaien en door je vriend te stralen en te plunderen ' seiland.Val hun eilanden aan en steel munten!Maak van je eiland het sterkst dat er is met de meeste buit!
Word lid van onze snelgroeiende interactieve Facebook -gemeenschap om samen te spelen, nieuwe vrienden te ontmoeten, grote beloningen te verdienen en schatten te handelen!
Volg Fish of Fortune op Facebook voor exclusieve aanbiedingen en bonussen!
Facebook: https://www.facebook.com/fishoffortune
* Draai het wiel om groot te winnenPrijzen
* Gebruik munten om verschillende gebieden van uw eiland te herstellen, te upgraden en te decoreren
* Aanval, invallen en plunderen van de eilanden van uw vrienden
* Ontgrendel nieuwe kaarten en personages naarmate je vordert in het verhaal
**Riley wordt je gids en Otter zal je mooie huisdier zijn, dus je zult nooit alleen zijn
heb je problemen?
Neem contact met ons op in het spel door op het menu te klikken & GT;Instellingen & gt;Ondersteuning of e -mail ons op [email protected]

Wat is er nieuw bij Fish of Fortune™ 1.76.00

New and exciting user experience including new 3d fish, new colorful lands and fisherman with his crew. Enjoy it!

Informatie

  • Categorie:
    Casino
  • Huidige versie:
    1.76.00
  • Bijgewerkt:
    2023-03-20
  • Grootte:
    176.2MB
  • Android vereist:
    Android 9.0 or later
  • Distributieovereenkomst:
    Whalo
  • ID:
    com.whalo.games.fishoffortune
  • Available on: