Battlegrounds Mobile India icon

Battlegrounds Mobile India

2.1.0 for Android
4.2 | 50,000,000+ Installaties

KRAFTON, Inc.

⚠️ You need 9Apps App to install .XAPK File. How to install XAPK?

Beschrijving van Battlegrounds Mobile India

[Wat is er nieuw]
Oude ruïnes verschijnen in Erangel, Miramar en Livik. Elke ruïne heeft zijn eigen geheim en u kunt de locatie van deze ruïnes van de kaart controleren. De ruïnes worden beschermd door mummie krijgers en vliegende monsters. Door ze te verslaan, kunt u de items laten vallen door de monsters. Er zijn verschillende soorten ruïnes, in de ruïnes van Jackal, je kunt een schatkist krijgen door de puzzel op te lossen. In de scarab -ruïnes kun je de scarab -kevers vangen voor itemdruppels.
De keizer tempel kan zich in twee gebieden op de kaart in Erangel bevinden. De piramide zal ergens verdwijnen nadat de wedstrijd is begonnen en de tempel van de keizer zal verschijnen. Een gigantisch standbeeld zal de tempel langs het gedefinieerde pad dragen.
Ook verschijnt een Sandstorm -zone in een willekeurige stad op de kaart. U kunt overvloedige benodigdheden vinden, inclusief de Scarab -charme waarmee u zelf kunt doen herleven.
Het nieuwe wapen, Lynx AMR is een krachtige SR die een snellere schietsnelheid heeft en met zijn grote kogelsnelheid en krachtige schade kan een helm van niveau 3 worden vernietigd bij een enkele schot.
Don ' t We hebben allemaal die ervaring van onmiddellijke dood door auto -explosie tijdens het spelen van de klassieke kaart? Nu wordt u uitgeschakeld, maar niet dood, zelfs als de auto explodeert terwijl u erin zit.
Wat een opluchting!
Sound Play Training Mode: als je een van die spelers bent die in de war zijn over het geluid, let dan op. Een trainingsgebied gewijd aan geluidsspel wordt toegevoegd aan de trainingsmodus. U kunt uw training krijgen door de trainingsmodus in te voeren. Je kunt de geluiden tijdens het gevecht herhaaldelijk horen, waardoor je je geluidsspeelvaardigheid kunt aanscherpen.
Dus, waar wacht je nog op? Bel je vrienden en spring vandaag nog in slagvelden!
[India Ka Battlegrounds]
Set in een virtuele wereld, Battlegrounds Mobile India is een nieuwe Battle Royale -game waarbij meerdere spelers strategieën gebruiken om te vechten en de laatste man te zijn die op de slagvelden staat. Een Free To Play, Multiplayer Experience, in Battlegrounds Mobile India, kunnen spelers het uitvechten in diverse gamemodi die gebaseerd op de ploeg of solo kunnen zijn.
met verschillende kaarten met verschillende terreinen in een virtuele setting, Battlegrounds Mobile India gebruikt de volledige mogelijkheden van Unreal Engine 4 om fantastische fantastische werelden te brengen, aangevuld met 3D -geluid, om een ​​echt meeslepende ervaring op te bouwen op een mobiele telefoon. Kies je kaart en modus die bij je past en word ingesteld voor een spannende rit.
Met gedetailleerde maandelijkse toegevoegde inhoudsupdates en samenwerkingen van wereldklasse is er altijd iets om naar uit te kijken in dit Battle Royale-spel. Naarmate we de agenda vorderen, zullen we meer feedback van u horen, en we zullen samenwerken met partners en spannende nieuwe samenwerkingen op uw manier brengen.
Ben je klaar om #Indiakabattlterrounds te ervaren? #BattleSgebiedSmobileIndia
Vereist een stabiele internetverbinding.
Battlegrounds Mobile India Minimale systeemvereisten: Android 4.3 of hoger en ten minste 1,5 GB RAM -geheugen.
De app #BattleSgebiedSmobileIndia is uitsluitend voor spelers in India, onderhouden door Krafton.
BGMI is een simulatiegame in een virtuele wereld en staat niet voor het echte leven. Speel met moderatie, neem frequente pauzes en speel verantwoorde manier
Officiële URL
www.battleboundSmobileIndia.com
Volg ons op
yt: https://www.youtube.com/c /BattleGroundSmobile_in/
insta: https://www.instagram.com/battleSgebiedsmobilein_Official/
fb: https://www.facebook.com/battloundsMobilein

Informatie

  • Categorie:
    Actie
  • Huidige versie:
    2.1.0
  • Bijgewerkt:
    2022-07-11
  • Grootte:
    720.2MB
  • Android vereist:
    Android 10.0 or later
  • Distributieovereenkomst:
    KRAFTON, Inc.
  • ID:
    com.pubg.imobile
  • Available on:
  • Battlegrounds Mobile India
    Battlegrounds Mobile India 2.1.0
    711.8MB
    2022-05-09
    XAPK
    Picture
  • Battlegrounds Mobile India
    Battlegrounds Mobile India 2.0.0
    831.1MB
    2022-05-09
    APK
    Picture
  • Battlegrounds Mobile India
    Battlegrounds Mobile India 2.0.0
    831.1MB
    2022-05-09
    XAPK
    Picture