VPN Betternet: Unlimited Proxy icon

VPN Betternet: Unlimited Proxy Verified icon

7.1.0 for Android
4.2 | 50,000,000+ Installaties | Recensies

Betternet LLC

Beschrijving van VPN Betternet: Unlimited Proxy

BetterNet VPN is een gratis en onbeperkte VPN -proxy (Virtual Private Network) voor Android -apparaten.BetterNet VPN maskeert uw online identiteit door uw IP-adres te maskeren, uw internetverkeer te codeert, public wifi in een veilig privénetwerk te maken en helpt sites, services en apps op uw Android-telefoon te deblokkeren zodat u veilig toegang hebt tot alle beperkte inhouden anoniem.
De meest betrouwbare manier om uw internetprivacy te beschermen en uw online gegevens veilig te houden, is met een VPN.VPN (Virtual Private Network) werkt net als Tor Proxy, ook bekend als "The Onion Router", om IP-adressen te verbergen en internetcensuur te omzeilen, geo-herstel te overwinnen en toegang te krijgen tot de gewenste inhoud met de beste internetbeveiliging.VPN (virtueel privénetwerk) heeft echter een veel hogere verbindingssnelheid en betere privacy- en beveiligingsbescherming dan Tor (de uienrouter).
Drie hoofdkenmerken van een VPN (virtueel privénetwerk):
• Incognito browsen: met een VPN hoeft u niet eens een incognito -browser te installeren.Schakel eenvoudig uw VPN in en al uw internetverkeer is volledig gecodeerd.Uw online activiteiten zijn volledig veilig en anoniem.
• WiFi Safety: omdat al uw online verkeer wordt gecodeerd via een onbeperkte VPN, welke publieke wifi -hotspot u ook probeert te openen, wordt u afgeschermd van openbare wifi -risico's enGeniet van volledige wifi -beveiliging.Bescherm eenvoudig uw wifi-beveiliging en privacy.
• Locatie spoofer: VPN verbergt uw IP-adres zodat uw locatie is gemaskeerd en u kunt geopricties omzeilen om overal toegang te krijgen tot alle inhoud.Blijf veilig online met locatiegesprivacy met BetterNet VPN.
Installeer nu BetterNet VPN aan:
► Deblokkeerwebsites en apps
U kunt alle apps, services of websites deblokkeren met behulp van BetterNet Free & amp;Onbeperkt VPN.Omzeilen overheidscensuur en geo-herstelingen voor toegang tot sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, YouTube en Snapchat, enz. Of andere geblokkeerde websites van overal!Een stabiele, veilige en snelle VPN -verbinding is super belangrijk voor privacy en vrijheid.
► Anonieme verbinding en privacybescherming
Een onbeperkte VPN -service gebruiken, uw IPEn de locatie wordt gemaskeerd en uw activiteiten kunnen niet langer worden gevolgd op internet.BetterNet VPN -service is uw Privacy Guard en beter dan Web Proxy Servers.
► Beveilig uw apparaat
BetterNet beveiligt de verbinding van uw Android -apparaat terwijl u verbonden bent met het publiekWiFi -hotspots of mobiele gegevensnetwerken.Het werkt net als een gratis Tor -proxy (de uienrouter), maar het is nog meer beveiligd.Uw wachtwoord en uw persoonlijke gegevens zijn beveiligd en u bent beschermd tegen hackeraanvallen.
► Surf anoniem bij snelle snelheid
BetterNet is super snel!Het detecteert uw locatie automatisch en verbindt u met de dichtstbijzijnde en snelste server.Als gevolg hiervan zal uw verbinding veel sneller zijn dan elke andere VPN- of proxy -provider.Download BetterNet vandaag voor uw Android-apparaat.
► Shield WiFi Hotspot
Publieke Wi-Fi-hotspots zijn perfecte plaatsen voor hackers en als ze toevallig een peil krijgenUw persoonlijke informatie, u zou heel goed het volgende slachtoffer kunnen zijn van identiteitsdiefstal!BetterNet VPN Proxy maakt gebruik van geavanceerde VPN -technologie om uw netwerkverkeer te coderen, zodat u via HTTPS verbinding kunt maken met een website, waardoor een super beveiligd schild wordt geboden aan uw wifi -hotspot.
BetterNet VPN gratis versie toont advertenties.Upgrade naar Premium om te genieten van onbeperkte en advertentievrije VPN!
Download BetterNet VPN en ontvang een privé, veilig browsen dat u kunt vertrouwen.
Neem contact met ons op
Als u vragen of suggesties hebt, kunt u ons bereiken op [email protected] of onze website https: // www bezoekt.BetterNet.co voor meer informatie.
Vergeet trouwens niet om ons Twitter -account @BetterTtern_CO en Facebook http://fb.com/betternet.co te volgen om op de hoogte te blijven.

Wat is er nieuw bij VPN Betternet: Unlimited Proxy 7.1.0

Thanks for using Betternet! We appreciate all of your feedback and ratings. To provide better service, we update the app on a regular basis

Informatie

  • Categorie:
    Tools
  • Huidige versie:
    7.1.0
  • Bijgewerkt:
    2023-03-16
  • Grootte:
    62.3MB
  • Android vereist:
    Android 5.0 or later
  • Distributieovereenkomst:
    Betternet LLC
  • ID:
    com.freevpnintouch
  • Available on:
  • VPN Betternet: Unlimited Proxy
    VPN Betternet: Unlimited Proxy 7.0.0
    62.2MB
    2023-02-02
    APK
    Picture
  • VPN Betternet: Unlimited Proxy
    VPN Betternet: Unlimited Proxy 6.2.0
    48.5MB
    2022-11-29
    APK
    Picture
  • VPN Betternet: Unlimited Proxy
    VPN Betternet: Unlimited Proxy 6.0.0
    42.4MB
    2022-10-24
    APK
    Picture
Recensies
  • avatar
    Hoe sla je de proefperiode dan over gvd
    2022-04-08 06:30
  • avatar
    ik geef nu 5 sterren maar ik moet het nog gebruiken, dus geef ik nu de voordeel van de twijfel. Later zal ik terug komen en zal ik zeggen wat ik er van vind en pas ik mijn review aan
    2022-03-15 04:17
  • avatar
    I'd like to see a dark mode theme, looks better I think.
    2022-02-25 05:41
  • avatar
    super snel
    2022-02-22 08:59
  • avatar
    Not free
    2022-02-05 07:16
  • avatar
    Wil hem
    2021-12-15 05:38