Battlegrounds Mobile India icon

Battlegrounds Mobile India

2.1.0 for Android
4.2 | 50,000,000+ Yükleme sayısı

KRAFTON, Inc.

⚠️ You need 9Apps App to install .XAPK File. How to install XAPK?

Açıklaması Battlegrounds Mobile India

[Yenilikler]
Erangel, Miramar ve Livik'te antik kalıntılar ortaya çıkıyor. Her harabenin kendi sırrı vardır ve bu kalıntıların yerini haritadan kontrol edebilirsiniz. Kalıntılar mumya savaşçıları ve uçan canavarlar tarafından korunmaktadır. Onları yenerek, canavarlar tarafından bırakılan eşyaları alabilirsiniz. Çakal kalıntılarda birkaç tür harabe vardır, bulmacayı çözerek bir hazine kutusu alabilirsiniz. Scarab kalıntılarında, öğe damlaları için bokböceği böceklerini yakalayabilirsiniz.
İmparator tapınağı Erancel'deki haritanın iki alanında bulunabilir. Piramit, oyun başladıktan bir süre sonra kaybolacak ve İmparator'un tapınağı ortaya çıkacak. Dev bir heykel tapınağı tanımlanmış yol boyunca taşıyacaktır.
Ayrıca, haritadaki rastgele bir şehirde bir kum fırtınası bölgesi görünecektir. Kendi başınıza canlandırmanızı sağlayan Scarab Charm da dahil olmak üzere bol miktarda malzeme bulabilirsiniz.
Yeni silah olan Lynx AMR, daha hızlı çekim hızına sahip güçlü bir SR ve büyük mermi hızı ve güçlü hasarı ile 3 Seviye 3 kaskı tek bir atışta yok edilebilir.
Don ' t Klasik haritayı oynarken araba patlamasından hemen ölüm deneyimine sahibiz? Şimdi, içeri girerken araba patlasa bile nakavt edilecek ama ölmeyeceksiniz.
Ne bir rahatlama!
Sesli Oyun Eğitim Modu: Ses hakkında kafası karışmış oyunculardan biriyseniz, dikkat edin. Eğitim moduna ses oyununa adanmış bir eğitim alanı eklenir. Eğitim moduna girerek eğitiminizi alabilirsiniz. Sesleri tekrar tekrar duyabilir ve sesli oyun becerinizi geliştirmenize izin verir.
Peki, ne bekliyorsunuz? Arkadaşlarınızı arayın ve bugün savaş alanlarına atlayın!
[India Ka Battlegrounds]
Sanal bir dünyada kurulan Battlegrounds Mobile India, birden fazla oyuncunun savaş alanlarında duran son adam olmak için stratejiler kullandığı yeni bir Battle Royale oyunudur. Battlegrounds Mobile India'da ücretsiz oynamak, çok oyunculu bir deneyim olan oyuncular, takım tabanlı veya solo olabilecek çeşitli oyun modlarında savaşabilirler.
Sanal ortamda farklı arazilerle çeşitli haritalar içeren Battlegrounds Mobile India, bir cep telefonunda gerçekten sürükleyici bir deneyim oluşturmak için 3D sesle artırılmış canlı dünyaları getirmek için Unreal Engine 4'ün tüm yeteneklerini kullanıyor. Size uygun harita ve modunuzu seçin ve heyecan verici bir yolculuk için ayarlayın.
Ayrıntılı aylık eklenen içerik güncellemeleri ve birinci sınıf işbirlikleri ile bu Battle Royale oyununda her zaman dört gözle bekleyecek bir şey var. Takvimde ilerledikçe, sizden daha fazla geri bildirim duyacağız ve ortaklarla çalışacağız ve heyecan verici yeni işbirlikleri getireceğiz.
#Iniakabattlegrounds'ı deneyimlemeye hazır mısınız? #BattlegroundSmobileIndia
Kararlı bir internet bağlantısı gerektirir.
Battlegrounds Mobile India Minimum Sistem Gereksinimleri: Android 4.3 veya üstü ve en az 1,5 GB RAM bellek.
#BattlegroundSmobileIndia App sadece Krafton tarafından hizmet veren sadece Hindistan'daki oyuncular içindir.
BGMI, sanal bir dünyada ayarlanan bir simülasyon oyunudur ve gerçek hayata dayanmaz. Lütfen ılımlı oynayın, sık sık molalar alın ve sorumlu bir şekilde oynayın
Resmi URL
www.battlegroundsmobileindia.com
Bizi takip edin
YT: https://www.youtube.com/c /Battlegroundsmobile_in/
Insta: https://www.instagram.com/bttlegroundsmobilein_official/
fb: https://www.facebook.com/bttlegroundsmobilein

Bilgi

  • Kategori:
    Aksiyon
  • Mevcut Sürüm:
    2.1.0
  • Güncellendi:
    2022-07-11
  • Boyut:
    720.2MB
  • Gereken Android sürümü:
    Android 10.0 or later
  • Geliştirici:
    KRAFTON, Inc.
  • ID:
    com.pubg.imobile
  • Available on:
  • Battlegrounds Mobile India
    Battlegrounds Mobile India 2.1.0
    711.8MB
    2022-05-09
    XAPK
    Picture
  • Battlegrounds Mobile India
    Battlegrounds Mobile India 2.0.0
    831.1MB
    2022-05-09
    APK
    Picture
  • Battlegrounds Mobile India
    Battlegrounds Mobile India 2.0.0
    831.1MB
    2022-05-09
    XAPK
    Picture