Highrise: Virtual Metaverse icon

Highrise: Virtual Metaverse

1.48.3 for Android
4.3 | 10,000,000+ Installaties

Pocket Worlds

Beschrijving van Highrise: Virtual Metaverse

Word lid van de Highrise Virtual Metaverse !Creëer je eigen Avatar -personage 👩🧑, chat met virtuele mensen 💬, virtuele verkleeding 👗 👗 👗 👗 👗 👗 👗 👗 👗 👗 👗 👩🧑 👩🧑 👩🧑 👩🧑 👩🧑 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬 💬AG.Deze Life Simulator is een virtuele wereld met verschillende activiteiten waar je je favoriete personage kunt kiezen om te spelen!
Highrise
is de plaats voor virtual reality waar je de personage -maker bent.Het is een juweel onder Life Simulation Games waar je je eigen karakter en rollenspel met andere spelers kunt maken!
Word een virtuele burger in de
Highrise Metaverse
👩‍💻, waar je nieuwe vrienden van over de hele wereld en metaverse ontmoet, een sociale gemeenschap creëert, deelneemt aan een virtuele chat in een REC -kamer of praat met andere avatars in dit virtuele spel.Gebruik de Avatar Maker om je eigen personage te maken en interactie in je virtuele huis, virtuele kamer of in de metaverse.Begin met het maken van personages in deze
Second Life Game
en dompel jezelf onder in RP samen met de andere avatars!🧑‍🤝‍🧑
Highrise is meer dan een echte simulator .Het is een van de beste avatar -games die er zijn!Het is een meeslepende pocketwereld waar je kunt spelen, je eigen personage kunt maken, je avatar kunt aanpassen, chat met vrienden en genieten van geweldige ervaringen in de metaverse online games met vrienden.
Je bent de maker van dit metaverse leven!
heb een virtueel leven - maak een personage en creëer avatar levensstijl
inDit Second Life -spel 🌎 🌎 🌎, spelers kunnen gaming en sociale activiteiten naar een hoger niveau brengen met metaverse -functies.
Neem de rol van avatars aan, gebruik de avatar -maker en plaatsen je eigen modestijl in dit leven simulatorspel.Chatten en spelen met vrienden is nog nooit zo leuk geweest!
Highrise Creature Club
De Highrise Creature Club is onze eerste verzameling hoogrise avatars in de stijl van wezens.Elk wezen wordt geleverd met een set items die kunnen worden gedragen in deze Avatar Creator World.
Avatar Maker - maak je eigen metaverse personage
In deze virtual reality 👓, jijKan een personage maken met onze avatar -maker en beslissen hoe je personage eruit ziet, outfits kiest 👙👘 en ze aankleden.Speel verkleed in deze metaverse en pas je personage aan.Hoe zit het met dit in een coole Y2K -mode?Je avatar zal deel uitmaken van je metaverse identiteit in dit virtuele levenssimulatiegame.
Make New Friends 🧑🏻‍🤝‍🧑🏻
Deze parel onder personage Creator Games stelt je toeOm je vriendschappen te nemen waar je ook gaat, rollenspel onderweg en communiceer waar je ook bent met virtuele personages in deze metaverse.spel.Je zult in dit tweede leven mensen in de metaverse kunnen ontmoetenIn een chat en het leven geven aan je avatar in de virtuele chatroom met behulp van de avatar -maker.Je kunt ook je humeur delen en anderen volgen in het Highrise -nieuws waar je je eigen sociale gemeenschap kunt creëren, commentaar kunt geven of posten kunt maken. 📷📩 Deze life simulator -game is verbonden met iedereen, ook je kunt met vrienden spelen.
Creëer je eigen kamer
Als een echte metaverse, kunnen spelers de REC -kamers in hun eigen stijl bouwen en de virtual reality creëren die ze altijd voor ogen hadden.Creëer je eigen personage en ontwerp een oneindig aantal REC -kamers voor het spelen met vrienden.
Highrise virtuele wereld is gescheiden in kamers;U kunt vooraf gebouwde kamers bezoeken of uw eigen unieke huis maken in de VR-chat.
Spelen en een community creëren in een virtuele wereldsimulatie.Er is altijd ruimte in de Highrise Metaverse .Deze Life Simulator is niet zomaar een sim -game: het is de beste game onder de vele virtuele verkleedspellen!
Creëer je avatar- en live -ervaringen in onze metaverse wereld!
Volg ons: https://linktr.ee/highriseAppp

Wat is er nieuw bij Highrise: Virtual Metaverse 1.48.3

What’s new?
We make regular updates to the app to improve stability and performance. Download the latest version to use all the available Highrise features!

Informatie

  • Categorie:
    Rollenspel
  • Huidige versie:
    1.48.3
  • Bijgewerkt:
    2023-03-24
  • Grootte:
    121.2MB
  • Android vereist:
    Android 5.0 or later
  • Distributieovereenkomst:
    Pocket Worlds
  • ID:
    com.pz.life.android
  • Available on:
  • Highrise: Virtual Metaverse
    Highrise: Virtual Metaverse 1.47.4
    120.7MB
    2022-12-14
    APK
    Picture
  • Highrise: Virtual Metaverse
    Highrise: Virtual Metaverse 1.47.2
    120.7MB
    2022-11-28
    APK
    Picture
  • Highrise: Virtual Metaverse
    Highrise: Virtual Metaverse 1.47.0
    120.7MB
    2022-11-02
    APK
    Picture