Highrise: Virtual Metaverse icon

Highrise: Virtual Metaverse

1.48.3 for Android
4.3 | 10,000,000+ Yükleme sayısı

Pocket Worlds

Açıklaması Highrise: Virtual Metaverse

Highrise Virtual Metaverse uygulamasına katılın! Kendi avatar karakterinizi oluşturun, insanlarla sohbet edin, yeni arkadaşlıklar edinin, sanal partilere katılın ve kendi odanızı tasarlayın... Hepsi ikinci yaşam dünyasında!
Highrise metaverse'te sanal vatandaş olun ve dünyanın dört bir yanından arkadaşlıklar edinin, sosyal topluluklara katılın, bir etkinliğe ev sahipliği yapın, eğlence odalarında arkadaşlarınızla sohbet edin veya sanal mekânlarda buluşun. Kendi karakterinizi oluşturarak metaverse içerisinde NFT dijital nesneler veya ortamlar inşa edin veya satın alın. Avatar oluşturarak başlayın ve tamamen ücretsiz ikinci yaşam oyununda milyonlara katılın!
Highrise, gerçek yaşam simülatöründen daha fazlasıdır. Burası oyun oynayabileceğiniz, inşa edebileceğiniz, yeni insanlarla tanışabileceğiniz ve yüzlerce muhteşem şey deneyimleyebileceğiniz bir cep dünyasıdır. Bu sanal metaverse yaşamının sanatçısı ve yaratıcısı sizsiniz.
SANAL YAŞAMIN KEYFİNİ ÇIKARTIN
Bu ikinci yaşam oyununda, sosyal aktiviteler ve oyunlarla sürükleyici çok oyuncu işlevi ve metaverse özelliklerini üst seviyeye taşıyın.
Oyuncular, NFT avatar rollerini üstlenebilir ve NFT mobilyalar, duvarlar, yerler ve vatandaşın Highrise'ı ile takas edilebilen daha fazla yeniden satılabilen oyun içi varlıkla etkileşime girebilir.
Etrafta gezip insanlarla sohbet edebilir, evler inşa edebilir ve kendi odanızı dekore edebilirsiniz. Bununla birlikte sanal karakterlerle çevrimiçi etkinliklere katılıp yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.
HIGHRISE YARATICI KULÜBÜ NFT'leri
Highrise Creature Club (HCC), Yaratık tarzındaki avatarlardan oluşan ilk non-fungible token (NFT)'imizdir. Her yaratık, bu sanal dünyanın içindeyken giyilebilen bir dizi öge ile gelir.
AVATAR YARATICI
Avatar yaratıcımızla bir karakter oluşturup 40.000'den fazla eşsiz öge ile donatın. Karakterinizin nasıl görüneceğine karar verin, geniş kıyafet seçeneklerinden seçip karakterlerinizi giydirin ve onları eşi benzeri olmayacak şekilde süsleyin. Kendi tarzınızı yansıtın! Avatarınız metaverse kimliğinizin büyük bir parçasıdır.
YENİ ARKADAŞLIKLAR EDİNİN
Arkadaşlarınızı ve yarattıklarınızı her yere götürün, yurtta bir partiye ev sahipliği yapın, hareket halindeyken rol yapın ve nerede olursanız olun canlı etkinliklere katılın.
Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip arkadaşlarla ve karakterlerle tanışın veya uygulama mağazasındaki en büyük simülasyon oyununda bir kulüp hayatına katılın. Metaverse'te dünyanın her yerinden insanlarla tanışabilirsiniz!
BU SOSYAL AĞ UYGULAMASINDA SOSYALLEŞİN VE RUH HALİNİZİ PAYLAŞIN
Bu sürükleyici sosyal deneyime katılın. Kimle, hangi grupla sohbet etmek istediğinizi seçerek sanal sohbet odasındaki avatarınıza hayat verin. Ayrıca, kendi topluluğunuzu oluşturabileceğiniz, yorum yapabileceğiniz, gönderiler oluşturabileceğiniz veya diğer kullanıcıların içeriğine oy verebileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması gibi Highrise Haber Kaynağı'nda #mood'unuzu paylaşabilir, şöhret kazanabilir ve başkalarını takip edebilirsiniz.
KENDİ ODANIZI OLUŞTURARAK TASARLAYIN
Oyuncular, hayal ettikleri odayı ve sanal gerçekliği yaratabilirler. Arkadaşlarla oynamak, sohbet etmek veya öylesine eğlenmek için sınırsız sayıda eğlence odası tasarlayın!
Highrise sanal dünyaları odalardan oluşur. Bu yerleri ziyaret ederek önceden inşa edilmiş odaları görebilir veya kendi odanızı oluşturabilirsiniz.
HAFTALIK MODA ETKİNLİKLERİ
Haftalık içerik güncellemelerinin ve yeni sanatsal veya normal etkinliklerin keyfini çıkartın. Bu çok oyunculu yaşam simülatörü oyununda yeni etkinlikleri oynayarak veya görevleri tamamlayarak altın veya baloncuk kazanın.
Oyuncular tarafından yapılan sanal bir dünyada Oynayın, Yaratın, Sahip Olun ve Yönetin. Highrise metaverse'te herkese yer var. Yakında görüşürüz! : )
Not: Instagram'dan @highrise hesabımızı takip edin.
Twitter - https://twitter.com/HighriseApp (ya da kısaca @HighriseApp)
Facebook - https://www.facebook.com/highrisegame/

Yenilikler Highrise: Virtual Metaverse 1.48.3

What’s new?
We make regular updates to the app to improve stability and performance. Download the latest version to use all the available Highrise features!

Bilgi

  • Kategori:
    Rol Oyunu
  • Mevcut Sürüm:
    1.48.3
  • Güncellendi:
    2023-03-24
  • Boyut:
    121.2MB
  • Gereken Android sürümü:
    Android 5.0 or later
  • Geliştirici:
    Pocket Worlds
  • ID:
    com.pz.life.android
  • Available on:
  • Highrise: Virtual Metaverse
    Highrise: Virtual Metaverse 1.47.4
    120.7MB
    2022-12-14
    APK
    Picture
  • Highrise: Virtual Metaverse
    Highrise: Virtual Metaverse 1.47.2
    120.7MB
    2022-11-28
    APK
    Picture
  • Highrise: Virtual Metaverse
    Highrise: Virtual Metaverse 1.47.0
    120.7MB
    2022-11-02
    APK
    Picture