Selfie Beauty Camera icon

Selfie Beauty Camera

1.2.4 for Android
4.5 | 1,000,000+ Yükleme sayısı

Beauty Plus Selfie Camera and Photo Editor

Açıklaması Selfie Beauty Camera

Selfie Mükemmellik Kamerası
Smart Darbe, Kanallar, Ağlar, Kaplamalar, Fırçalar, Mozaik, Kanallar, Ağlar, Bindirmeler, Fırçalar, Mozaik, Şaşırtıcı Etkilerle Gerçekten Yapmanız Gereken En İyi Düzenlemeyi Verir.
Selfie & Beauty Camera uygulaması fotoğraf ve videoları yakalamak için en iyi bir arada bir uygulama.
Bu uygulama, ilerlemenizi sunar Fotoğraf Editörü
Aparatlar ve fotoğraf kanalları ile çok sayıda önceden ayarlanmış, fotoğraf geliştirmek, resimleri değiştirmek, fotoğraf etkileri. Burada, tüm modern metin hazır ayarlarını binlerce metin stil stiliyle, metin tarzı renklerle sıralamak için ve etiketinizi daha güzel oluşturmak için şaşırtıcı bir koleksiyona sahip olacaksınız. Fotoğrafın değiştirilmesine katılım için bir gereklilik yoktur, bu çok sorunsuz, Hızlı ve kullanımı kolay bir uygulama.
.
🤳🏼 inselfie güzellik kamerası:
Fotoğraflarınız için şaşırtıcı planlanan kanallar, Instagram'nın ön ayarıyla değiştirin, beğendiğiniz gibi kontrollü kanalları değiştirin ve fotoğraflarınızın öne çıkmasını sağlayın. Lomo, pembe, film, retro, skeç, karakteristik, sıcak, donuk, yeni ve fotoğraflarınız için daha fazla kanal. Fotoğraflarınızın en iyi sonucu için parlaklık, farklılaşma, daldırma, bilim ile fotoğrafları ayarlayın.
Ücretsiz İndir Selfie Kamera ve Mükemmellik Kamerası
İstediğiniz tüm fotoğraf değiştirme cihazları ve muhteşem kameralar için - yüzleş Doğru, fotoğraf etkileri, kamera kanalları, şaşırtıcı kolajlar, metin stilleri, çıkartmalar, ana hatlar, canlandırılmış etkiler ve daha fazlası! Mükemmel fotoğrafları çekelim ve Muhteşem Fotoğrafınızı Instile, Facebook, Snapchat, Twitter, Mükemmellik Kamerası ile paylaşalım. 🎊🎉
🤳🏼Beauty kamera - Sweet Selfie Özellikler:
💥Face Tune, Güzellik Kamerası ve Güzellik Dokunması
- Güzellik filtreleriyle özçekilerin anında arttırılmasını güzelleştirmek. Cildiniz hiç zaman içinde kusursuz görünecek.
- Gözlerinizi, burun, dudaklarınızı ve daha fazla görünüşünü değiştirebilir. ve çarpıcı sonuç.
-Remove koyu halkalar ve gözlerinizi büyütür.
-Teeth Parlatıcı: Diş Parlatıcısı ile Mükemmellik Düzenleyicisi, Gülüşünüzdeki normal görkemeyi ortaya çıkarır. Sweet Selfie ve Mükemmellik Kamerası, şaşırtıcı gerçek zamanlı muhteşem görkem kanalları ve konduk çıkartmaları, AR çıkartmaları ile tatlı selfies gerektiren daha iyi bir yaklaşım olabilir.
🎉Splash veya bulanıklık etkileri: 🎉
Kalp, yıldız, dairesel veya ahizesizce resminizi koyu ve beyaz hale getiren etkileri. Fotoğraflarınızı kendine özgü şekillerle veya parmaklarınızla birlikte bulanıklaştırın ve DSLR belirsiz etkisi alın. Glitch ve Işık, fotoğraflarınız için etkileri döktürüyor.
🌟Body yeniden şekillendirir ya da rötuş: 🌟
Vücudunuzun ince ya da plumpish'inizi bir doruğa karıştırmayın. Eğer harika görmeniz gerekiyorsa, vücudunuzu cetinate etmek için bu olayları kullanın.
🎨Light makyaj görünüşü sizi bir süperstar yapar:
Mükemmellik kamera ve tatlı selfie önceden ayarlanmış ışık makyajları sunar. Sonuç olarak, gerçek zamanlı olarak kozmetik etkisi görünecek yüzleşmenizi belirleyin. Göz, yüzleşmeyi veya dudak makyajını nasıl kullanacağınızı bilmeyen tentalemler için doruk yapar. Bir saniyede en son kozmetik desenlerini üstlenmenizi sağlar.
🔥Selfie Fotoğraf Editörü - Profesyonel Düzenleme Yazılımı:
- Bu bulanık fotoğraf editörü ile gelişmiş yaratabilirsiniz Bulanıklık fotoğraf fırçasını kullanarak bulanıklar.
-Edit fotoğraf editörü: idealize edilmiş selfie hiç daha basit olmamıştı, bu trim fotoğraf editörüyle yeniden boyutlandırmak ve süslemek için dokunun.
-Background Changer: Vakıf şeklinizi gözyaşı şeklinde değiştirin , katlanmış şekil.
👑Aılmaz Kolajlar, Çerçeveler ve Kolaj Makinesi ve Fotoğraf Izgarası İçin Çerçeveler ve Etkileri:
-Rair Birkaç resim seçin, fotoğraf editörü derhal onları serin bir fotoğrafa dönüştürür Müşteriler için tonlarca ücretsiz önceden belirlenmiş yerleşim ve formatları veren kolaj.
- En sevdiğiniz fotoğraf kafesini seçebilecek, kanalları, temeli, çıkartmalar, içerik, vb. Kolajını değiştirebileceksiniz.

Bilgi

  • Kategori:
    Fotoğrafçılık
  • Mevcut Sürüm:
    1.2.4
  • Güncellendi:
    2022-09-29
  • Boyut:
    141.4MB
  • Gereken Android sürümü:
    Android 6.0 or later
  • Geliştirici:
    Beauty Plus Selfie Camera and Photo Editor
  • ID:
    beautycamera.sweet.selfie.camera
  • Available on:
  • Selfie Beauty Camera
    Selfie Beauty Camera 1.2
    24.8MB
    2022-02-12
    XAPK
    Picture